Aureole

Polední menu

Polední menu 23.4. – 29.4.2018

3-chodové menu cena 540,-Kč

 

PŘEDKRMY

½ California Tara Roll s treskou Skrei uzenou v teplém kouři, japonskou majonézou,

zázvorem, wasabi a sójovou omáčkou Kikkoman.

½ California Tara Roll with smoked codfish, Japanese mayonnaise,

ginger, wasabi and Kikkoman soy sauce.

 

●●●

 

Marinovaný filet a tartar ze sivena alpského, fenyklový salátek, omáčka Yuzu a kaviár Aceto Balsamico.

Marinated fillet and tartar of Alpine brook trout, fennel salad, Yuzu sauce and caviar Aceto Balsamico.

 

 

●●●

Bílý chřestový krém, zelený chřest a uzené rýžové nočky.

White asparagus creamy soup, green asparagus and smoked rice gnocchi.

 

 

HLAVNÍ CHODY

½ Uramaki Sriracha Roll s tuňákem Yellow Fin, okurkou Cukemono a japonskou majonézou.

1ks Sake Nigiri (losos), 1ks Suzuki Nigiri (mořský vlk), 1ks Tako Nigiri (chobotnice),

1ks Chukka Wakame (mořská řasa) s wasabi, zázvorem a sójovou omáčkou Kikkoman.

½ Uramaki Sriracha Roll with Yellow Fin tuna, Cukemono cucumber and Japanese mayonnaise.

1pc. Sake Nigiri (salmon), 1pc. Suzuki Nigiri (sea bass), 1pc. Tako Nigiri (octopus),

1pc. Chukka Wakame (seaweed) with wasabi, ginger and Kikkoman soy sauce.

 

●●●

 

Bílý chřest, brambory, pošírované vejce, holandská omáčka a máslová strouhanka.

White asparagus, potatoes, poached egg, Hollandaise sauce and butter breadcrumbs.

 

●●●

 

Filet z jihočeského sumečka pečený na mandlovém másle, Carnaroli rizoto s chřestem.

Fillet of South-Bohemian eel roasted on almond butter, Carnaroli risotto with asparagus.

 

●●●

 

Filet z jihočeského sumečka pečený na mandlovém másle,

brambory, estragon, podmáslí a omáčka z kopřiv a medvědího česneku.

Fillet of South-Bohemian eel roasted on almond butter,

potatoes, estragon, buttermilk and sauce of nettles and bear´s garlic.

 

●●●

 

Mezižeberní plátky z iberijského vepře pečené na kouřovém grilu,

pečené brambory, Carbonara espuma, zeleninový salát a majonéza s medvědím česnekem.

Intercostal slices of Iberico pork roasted on smoky grill,

roasted potatoes, Carbonara espuma, vegetable salad and mayonnaise wit bear´s garlic.

Doplatek 195,-Kč / Add.charge 195,-Czk

 

DEZERTY 

Malinový mousse, pistáciová omáčka a limetovo-bazalkový sorbet.

Raspberry mousse, pistachio sauce and lime-basil sorbet.

 

●●●

 

Výběr sorbetů dle denní nabídky.  

Selection of sorbets according to daily offer.