Aureole

Polední menu

Polední menu 15.1. – 21.1.2018

3-chodové menu cena 540,-Kč

 

PŘEDKRMY

½ Uramaki Tara Roll s pošírovanou treskou Skrei, cibulkou, okurkou,

pomerančovou majonézou, zázvorem, wasabi a sójovou omáčkou Kikkoman.

½ Uramaki Tara Roll with poached codfish, green onion, cucumber,

orange mayonnaise, ginger, wasabi and Kikkoman soy sauce.

 

●●●

 

Tartar z marinovaného lososa Label Rouge,

koprový crém fraiche, okurka, zelné chillii a kaviár Kikkoman..

Tartar of  marinated Label Rouge salmon, dill créme fraiche, cucumber, green chilli and Kikkoman caviar.

 

●●●

 

Slepičí vývar, drůbeží noky, zelenina Juienne a nudle.

Chicken broth, chicken meat gnocchi, Julienne vegetables and noodles.

 

 

 

HLAVNÍ CHODY

½ Uramaki Hirame Roll s uzeným halibutem, okurkou, brokolicí a limetovou majonézou.

1ks Maguro Nigiri (tuňák), 1ks Tamago Nigiri (vaječná omeleta), 1ks Suzuki Nigiri (mořský vlk),

1ks Gunkan Sake Tartar (losos) s wasabi, zázvorem a sójovou omáčkou Kikkoman.

½ Uramaki Hirame Roll with smoked halibut, cucumber, broccoli and lime mayonnaise.

1pc. Gunkan Sake Tartar (salmon), 1pc. Tamago Nigiri (egg omelette), 1pc. Suzuki Nigiri (sea bass),

1pc. Gunkan Sake Tartar (salmon) with wasabi, ginger and Kikkoman soy sauce.

 

●●●

 

Pad-Thai rýžové nudle se zeleninou, vejcem, houbou shiitake,

chilli, koriandrem a arašídovými ořechy. (Varianta s tygřími krevetami Piri-Piri – doplatek 195,-Kč)

Pad-Thai rice noodles with vegetables, egg, shiitake mushroom,

chilli, coriander and peanuts. (Option with Piri-Piri tiger prawns – add. charge 195,-Czk)

 

●●●

 

Filet z tresky Skrei gratinovaný s chorizo polentou,

zelenina, salsa Chimichurri, pečené brambory a tzatziki créme fraiche.

Fillet of Skrei codfish gratinated with chorizo polenta,

vegetables, Chimichurri salsa, roasted potatoes and tzatziki créme fraiche.

Doplatek 195,-Kč / Add.charge 195,-Czk

 

●●●

 

Mangalica vepřová panenka pečená v dřevěném uhlí,

uzené bramborové pyré, smetanový špenát a pepřové glacé.

Mangalica pork tenderloin roasted in charcoal, smoked potato purée, creamy spinach and pepper glacé.

 

  

DEZERTY 

Čokoládový fondant Manjari, omáčka mořský karamel a ananasovo-zázvorový sorbet.

Manjari chocolate fondant, sea-caramel sauce and pineapple-ginger sorbet.

 

●●●

 

Výběr sorbetů dle denní nabídky.