Aureole

Polední menu

Polední menu 13.11. – 19.11.2017

3-chodové menu cena 540,-Kč

 

PŘEDKRMY

 

½ Uramaki Tara Roll s pošírovanou treskou, krevetovou majonézou, ledovým salátem,

tuňákovými chipsy Bonito, zázvorem, wasabi a sójovou omáčkou Kikkoman.

 

●●●

 

Bretaňské slávky v pikantním kokosovém mléku, chilli, zelenina a koriandr.

 

●●●

 

 Slávky po provensálsku dušené s vinem Chardonnay, šalotkou a bylinkami, rozpečená bageta.

 

●●●

 

Špenátový krém s nočky z uzeného lososa Label Rouge.

 

 

HLAVNÍ CHODY

 

½ Uramaki Gyuniiku Roll s býčí svíčkovou, okurkou Cukemono a japonskou majonézou.

1ks Sake Nigiri (losos), 1ks Maguro Nigiri (tuňák), 1ks Tamago Nigiri (vaječná omeleta), 1ks Gunkan Kyuuri (okurka),

wasabi, zázvor a sójová omáčka Kikkoman.

 

●●●

 Japchae korejské bramborové nudle, zelenina, sójové výhonky a koriandr.

 

●●●

 Filet z halibuta bílého pečený na kouřovém grilu, kapustové a dýňové pyré, řepa, čočka Beluga, vinná redukce a šafránová omáčka.

Doplatek 195,-Kč

 

●●●

 

Jehněčí kolínko (ekofarma Rudímov) konfitované se sladkým česnekem, mačkané brambory,

pečená kořenová zelenina, bruselská kapusta a rozmarýnové glacé.

 

  

DEZERTY 

 

Baissé piškotová rolka, šlehačka, jablka, zelený čaj a kefírová zmrzlina.

 

●●●

 

Výběr sorbetů dle denní nabídky.