chef

Kurzy vaření

Vaříte rádi a chcete se něčemu novému přiučit? Zúčastněte se naší pravidelné školy vaření vedené pod taktovkou uznávaného šéfkuchaře Jiřího Krále.

Nahlédněte s námi pod pokličku kulinářského umění a nechte se zasvětit do tajů gastronomie té nejvyšší úrovně. Každý účastník si bude moci vyzkoušet přípravu jídel tak, jak jsou chystány v jedné z proslulých pražských restaurací.

V letošním roce 2017 se můžete těšit například na základy thajské kuchyně, steaky z argentinského plemene Black Angus nebo klasické pokrmy Asie. Každý bude moci nahlédnout pod ruce špičkového šéfkuchaře a společně s nově nabitými zkušenostmi si odnese i skvělý kulinářský zážitek. V ceně 2 750,- za čtyřhodinový kurz vaření je zahrnutý welcome drink, neomezená konzumace vína, piva a nealkoholických nápojů.

Školu vaření lze také uspořádat privátně pro uzavřenou skupinku osob (minimální počet účastníků je 8 a maximální 20 osob). Kurzy vaření jsou tím nejlepším nástrojem ke stmelení kolektivu, zvláště když účastníci vaří po dvojicích.

Jiří Král připravuje ty nejlepší pokrmy ze světové a asijské kuchyně v moderním podání Fusion Cuisine a o jejich špičkové kvalitě svědčí i to, že Aureole Fusion Restaurant & Lounge dokázala v roce 2015 obhájit jedno z nejprestižnějších gastronomických ocenění Michelin Bib Gourmand.

Voucher na školu vaření je možné i darovat. Zakoupit ho lze přímo v prostorách restaurace a skvěle poslouží jako originální dárek ke každé příležitosti či jako pozornost pro obchodní partnery. Jelikož kapacita kurzů je kvůli osobnímu přístupu Jiřího Krále limitována na dvanáct osob, účast je třeba rezervovat s výrazným předstihem.

Pronikněte s námi do tajů gastronomie a vařte jako Král!

Kontakt pro rezervace, více informací nebo koupi voucheru:

p.jaros@aureole.cz

KURZY VAŘENÍ 2017

 

Pátek 27. leden 17:00 – 21:00
Sushi I. – příprava primárních surovin, rýže, ryb, zeleniny za účasti našeho Sushi Mastera Mr. Ala San

Pátek 24. Únor 17:00 – 21:00
Pho bo a nejlepší pokrmy z oblasti Saigonu a delty Mekongu za účasti Mr. Kenny Anh Kiet – Le

Pátek 24. březen 17:00 – 21:00
Thajská kuchyně – nejznámější a nejoblíbenější pokrmy z Thajska a jihovýchodní Asie

Pátek 2. červen 17:00 – 21:00
Nejlepší burgery na grillu – maso, ryby, zelenina

Pátek 22. září 17:00 – 21:00
Hovězí maso a steaky – Black Angus nebo Česká Stračena?

Pátek 13. říjen 17:00 – 21:00
Nejlepší exotické polévky světa (Thajsko, Japonsko, Tichomoří, Vietnam) za účasti Mr. Kenny Anh Kiet – Le

Pátek 3. listopad 17:00 – 21:00
Thajská kuchyně – nejznámější a nejoblíbenější pokrmy z Thajska a jihovýchodní Asie

Pátek 24. listopad 17:00 – 21:00
Francouzská kuchyně – nejznámější a nejoblíbenější francouzské pokrmy

Cena kurzu pro jednu osobu:    2.750 Kč